Obavijest o zatvaranju Javnog poziva općinama indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine i ostalima sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini

Slika /Fotografije 3/Slicica.jpg

Dana 25. veljače 2022. godine Središnji državni ured za demografiju i mlade zatvara Javni poziv općinama indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine i ostalima, sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja, za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini u dijelu koji se odnosi na prijavitelje (općine) razvrstane od V. do VIII. skupine po indeksu razvijenosti zbog iscrpljivanja ukupno raspoloživih financijskih sredstava osiguranih u Državnom proračunu za 2022. godini u iznosu od 1.500.000,00 kuna.


Prethodno dana 24. veljače 2022. godine Središnji državni ured za demografiju i mlade je zatvorio Javni poziv općinama indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine i ostalima sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini u dijelu koji se odnosi na prijavitelje (općine) razvrstane od I. do IV. skupine po indeksu razvijenosti zbog iscrpljivanja ukupno raspoloživih financijskih sredstava osiguranih u Državnom proračunu za 2022. godini u iznosu od 18.500.000,00 kuna.

Slijedom navedenog, Javni poziv općinama indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine i ostalima sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini u potpunosti se zatvara za sve skupine prihvatljivih prijavitelja.

https://demografijaimladi.gov.hr/vijesti-4693/6326
 

Pisane vijesti