Državna tajnica Željka Josić otvorila LEAP SUMMIT 2022.

  • Slika /Fotografije 3/Fotografije 4/DSC02291.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Državna tajnica Željka Josić, uz Mariyu Gabriel, povjerenicu Europske komisije za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mladeMaju Orel Schwarz, zamjenicu voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, sudjelovala je na otvorenju LEAP SUMMIT-a za 2022. godinu u Zagrebu.

U svom uvodnom obraćanju istaknula je da su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj,startupovi, razvoj karijere područja koja mladi danas prirodno prihvaćaju kao smjerokaze u razvoju svoje budućnosti.

"Drago nam je što Središnji državni ured za demografiju i mlade sudjeluje na ovoj konferenciji i može tijekom ove Europske godine mladih podržati sve inicijative koje mladima daju nove prilike i podršku u njihovim poslovnim i poduzetničkim planovima. Ovakve konferencije poput LEAP-a,  daju priliku mladima za stjecanje novih znanja, umrežavanje, pokretanje ili proširenje poslovanja te informiranje o novim poslovnim prilikama." poručila je državna tajnica.

Multidisciplinarna konferencija LEAP Summit 2022 održava se 12. i 13. svibnja u Zagrebu u prostorima CineStara u Branimir Mingle Mallu. Ovo je njeno sedmo izdanje, na kojem prisustvuju sudionici iz više od 20 zemalja te izlaže više od 60 inozemnih i domaćih predavača.

Ova konferencija održava se u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, a usmjerena je na teme vezane uz razvoj karijere, nove tehnologije i trendove, poduzetništvo, održivi razvoj i EU. 

Mladi će imati priliku čuti brojna zanimljiva predavanja vodećih hrvatskih i europskih poduzeća i institucija, te će imati brojne prilike za networking, pronalazak budućeg zaposlenja i upoznavanje kolega iz Hrvatske i EU. 

Pisane vijesti