GGP - Započeo prvi ciklus međunarodnog istraživanja u Republici Hrvatskoj

Slika /Direktorij 2/GGP2.png
GGP – Generations & Gender Programme veliko je međunarodno demografsko istraživanje kojem je Europska komisija dala status vrhunske istraživačke infrastrukture uvrštenjem na novi ESFRI Roadmap. Vlada Republike Hrvatske Zaključkom od 3. ožujka 2022. zadužila je Središnji državni ured za demografiju i mlade da ga implementira u Republici Hrvatskoj.

Istraživanje zajednički provode Nizozemski interdisciplinarni demografski institut (NIDI) te druge istraživačke institucije iz polja demografije diljem Europe. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (EFZG) jest znanstvena institucija odgovorna za provođenje istraživanja u Republici Hrvatskoj.

Obavještavamo građane Republike Hrvatske da je započeo prvi ciklus istraživanja. Dana 9. svibnja 2023. godine poslan je upitnik kojim će u prvom krugu biti obuhvaćeno 18.000 ispitanika. Kao znak zahvale za uredno i pravovremeno ispunjeni online upitnik, svakom ispitaniku će biti poslan novčani iznos u visini od 6,64 eura.

Ovim putem želimo izraziti zahvalnost ispitanicima na sudjelovanju u ovom istraživanju čiji će doprinos bit od velike važnosti u postizanju ciljeva istraživanja i donošenju relevantnih zaključaka.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija, možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: ggp.pomoc@ipsosadria.com  ili na ovaj broj telefona: 0800 333 343

Više o GGP-u možete saznati na sljedećoj poveznici: https://www.ggp-i.org/hrvatska/ 

Izvor slike: GGP Hrvatska


Pisane vijesti