NAJAVA: Konferencija „Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Dubrovačko neretvanske županije“

Slika /Fotografije 3/grbUprava.jpg

Središnji državni ured za demografiju i mlade u partnerstvu s Gradom Metkovićem organizira konferenciju „Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Dubrovačko-neretvanske županije“.

Konferencija će se održati u srijedu, 24. studenoga 2021. godine s početkom u 10 sati, u Metkoviću, u Ustanovi za kulturu i sport. 


Nakon uspješno organiziranih konferencija u Đakovu, Senju, Kninu, Topuskom, Trakošćanu i Splitu sedma konferencija na temu demografske revitalizacije, aktualnih demografskih trendova te doprinosa JLP(R)S demografskoj revitalizaciji obuhvatit će područje Dubrovačko-neretvanske županije.

Konferenciju će otvoriti državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med. Uvodno će se sudionicima obratiti župan Dubrovačko-neretvanske Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Grada Metkovića Dalibor Milan te ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Zrinka Mijoč.

Uz stručnjake iz područja demografije, konferencija će okupiti i predstavnike jedinica lokalne i područne samouprave s područja Dubrovačko-neretvanske županije.  

Knjižica sažetaka „Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Dubrovačko neretvanske županije“

Pisane vijesti