Održana info-radionica u Dvoru (ESF)

Slika /Vijesti2018/Dvor_inforad.jpg

U srijedu, 26. veljače 2018. u Općini Dvor održana je info-radionica u sklopu otvorenog privremenog Poziva ”Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici-faza 1” financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Radionici su prisustvovale državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Margareta Mađerić te državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, gđa Katarina Ivanković Knežević.

U sklopu posjeta državne tajnice održale su radni sastanak s načelnikom Općine Dvor, gosp. Nikolom Arbutinom te ravnateljicom Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica, gđom Dijanom Vuković. Posjetile su i podružnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Dvoru te Centar za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica.

Pri posjetu Dječjem vrtiću Sunce u Dvoru te Dječjem vrtiću Krijesnica u Hrvatskoj Kostajnici državne su tajnice uručile slatkiše, higijenske potrepštine i promotivne materijale za djecu financirane sredstvima Europskog socijalnog fonda.

S gradonačelnikom Hrvatske Kostajnice, gosp. Daliborom Bišćanom i polaznicima Dječjeg vrtića Krijesnica prigodno su obilježile i Dan ružičastih majica – Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja.
 

Pisane vijesti