Održane ESF informativne radionice u Vodicama i Splitu

Slika /Vijesti2018/Vodice%202.jpg

U četvrtak, 05. travnja 2018. u Vodicama te u petak, 06. travnja 2018. u Splitu, održane su informativne radionice u sklopu trenutno otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Ukupna vrijednost Poziva iznosi 300.000.000,00 kuna, a projekti se financiraju u iznosu od 100% prihvatljivih troškova do iscrpljenja financijske omotnice. Prihvatljivi prijavitelji u okviru Poziva su dječji vrtići i jedinice lokalne samouprave.

Prije radnog dijela obje radionice sudionicima se obratila gđa Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Margareta Mađerić istaknula je važnost Poziva koji ima za cilj omogućavanje bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života te pozvala dječje vrtiće na prijavu projekata.
 
Na radionicama su potencijalni prijavitelji informirani o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.

Uz ovu radionicu, informativne radionice će se još održati u Zadru, Vukovaru, Osijeku, Puli, Čakovcu, Karlovcu, Varaždinu, Šibeniku i Dubrovniku.

Materijali prezentirani na info radionici dostupni su ovdje.

Pisane vijesti