VAŽNO! Informativna radionica u Vukovaru

Slika /Vijesti2018/logo_vrtic2.jpg

Sedma Info-radionica u sklopu ESF otvorenog trajnog Poziva ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja ” održat će se 19. travnja 2018. godine u Vukovaru, u prostoru Gradskog muzeja Vukovar, Dvorac Eltz, Županijska 2, Paviljon I., s početkom u 12 sati.

Cilj informativne radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.
Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1V4-59__jJVA_ebn4LIVs9IiHm-BFU1xRvBRMqke9cFk/edit
Prijave se zaprimaju do utorka, 17. travnja 2018. do 15h
Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sve sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze.
Napominjemo kako je broj sudionika na radionici ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.
Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu.
Uz navedenu radionicu, tijekom travnja i svibnja planira se održavanje niza radionica i u drugim gradovima Republike Hrvatske.
Sve informacije o datumima, lokacijama, kao i načinu prijave bit će pravovremeno objavljene na web stranicama:
https://strukturnifondovi.hr
www.esf.hr
https://mdomsp.gov.hr

Pisane vijesti