Okončana savjetovanja

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Planu zakonodavnih aktivnosti za 2021.
Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Planu zakonodavnih aktivnosti za 2021. godinu s obrascima prethodne procjene na Središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanje „e-Savjetovanja“.

Izvješće je dostupno na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/CreateEditEcon?entityId=14754
Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu plana zakonodavnih aktivnosti Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za 2023. godnu

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU O PRIJEDLOGU PLANA ZAKONODAVNIH AKTIVNOSTI SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA DEMOGRAFIJU I MLADE ZA 2023. GODINU

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU O PRIJEDLOGU PLANA ZAKONODAVNIH AKTIVNOSTI SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA DEMOGRAFIJU I MLADE ZA 2023. GODINU na Središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanje „e-Savjetovanja“.

Izvješće je dostupno na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=21976

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Nacionalnog programa za mlade za razdoblje 2023. do 2025.

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Nacionalnog programa za mlade za razdoblje 2023. do 2025. na Središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanje „e-Savjetovanja“.

 

Izvješće je dostupno na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/EconReport?entityId=23664